Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، پس از اجرای کامل طرح رجیستری به تدریج با درگیری تعداد بیشتری از مردم با این طرح، سوالات مختلفی برای مردم پیش می‌آید.

فرآیند انتقال مالکیت برای واگذاری گوشی و خرید گوشی دست دوم ضروری است و افراد زیادی با این فرآیند درگیر می‌شوند.

چند راه برای انتقال مالکیت وجود دارد که شامل کد دستوری ستاره 7777 مربع، اپلیکیشن و سایت همتا است که در ماحصل نهایی تمامی این روش‌ها یکسان است اما در روش عمل سامانه ها تفاوت‌هایی وجود دارد که از این رو برای برخی کاربران سوال پیش می‌آید که انتقال مالکیت از همه سامانه‌ها یکسان است یا تفاوت‌هایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیگیری فارس از این موضوع به این پاسخ ختم شد که «تفاوت انتقال مالکیت از طریق کد دستوری ستاره 7777 مربع با اپلیکیشن و وب سایت همتا در انتقال  غیر مستقیم و مستقیم گوشی است.»

به این معنی که «انتقال مالکیت از طریق کد دستوری ستاره 7777 مربع ( #7777*) به صورت غیر مستقیم انجام می شود، یعنی در انتقال مالکیت از این طریق، ابتدا کد فعال سازی برای شخص خریدار ارسال خواهد شد و در ادامه خریدار باید تلفن همراه را برای شماره سیم کارت خود فعال کند.

اما انتقال مالکیت از طریق اپلیکیشن و وب سایت همراه به صورت مستقیم انجام می شود. یعنی با انجام فرآیند انتقال مالکیت، شناسه تلفن همراه مستقیم از کارتابل فروشنده خارج شده و وارد کارتابل شخص خریدار می شود. به عبارت دیگر شناسه از مالکیت سیم کارت فروشنده خارج شده و تحت مالکیت سیم کارت شخص خریدار قرار می‌گیرد.

بنابراین در انجام فرآیند انتقال مالکیت از طریق اپلیکیشن و وب سایت همتا لازم است نهایت دقت در وارد کردن شماره سیم کارت شخص خریدار وجود داشته باشد.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۰۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه

سرهنگ علی عباسی کسانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با مراجعه یکی از شهروندان به مأموران انتظامی سنقر و کلیایی مبنی بر اینکه در بازار احشام این شهرستان مشغول فروش احشام بوده و شخصی با مراجعه به وی و نمایش رسید بانکی ۲ رأس گوسفند از وی خریداری کرده است اما پس از ساعتی متوجه شده است پولی به حسابش واریز نشده و مورد کلاه‌برداری قرار گرفته است، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی، مشخص شد که فرد کلاه‌بردار با ایجاد یک رسید جعلی توسط برنامه‌های موبایلی و با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت احشام، بازار را ترک کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه ادامه داد: مأموران پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه‌جانبه ردپای مجرم را شناسایی کردند.

سرهنگ کسانی افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، متهم در اقدامی غافلگیرانه در مرکز استان دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد و در بازجویی‌ها به کلاه‌برداری اعتراف کرد.

وی گفت: فروشندگان طعمه‌های مناسبی برای کلاه‌برداری با رسید جعلی هستند، لذا اگر قصد فروش کالایی را دارند تا زمان دریافت پیامک واریز وجه از سر شماره اصلی بانک عامل و مطابقت با میزان موجودی حساب خود، از ارائه کالا به خریدار خودداری کرده و مواظب شگرد کلاه‌برداری با ساخت رسیدهای اینترنتی جعلی باشند.

کد خبر 6097193

دیگر خبرها

  • دستگیری خریدار اموال مسروقه و کشف ۴۵ فقره سرقت در کاشمر
  • سرکشی اقتصاد!
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • «توافق‌نامه» همچنان معتبر است/ تمدید اجرا
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹هزار
  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • بازگشت دلار به کانال ۵۹/دلار تلگرامی خریدار ندارد